Предлошка:Одржување на состав

Одржување на состав
Провери целосност на превметнувањата
Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Предлошкава проверува дали сите наведени (со врски) играчи во даден спортски или поинаков состав ја имаат превметнато предлошката за состав и дали сите што го имаат превметнато имаат врски во него.

УпотребаУреди

{{Одржување на состав}}

Одржување на состав
Провери целосност на превметнувањата

{{Одржување на остав|update source=тука внесете URL}}

Одржување на состав
Провери целосност на превметнувањата

{{Одржување на состав|extra=некој текст тука}}

Одржување на состав
Провери целосност на превметнувањата

{{Одржување на состав|header=алтернативно заглавие тука}}

Одржување на состав
Провери целосност на превметнувањата