Предлошка:НасПреспа

Јовановски, Владо (2005). Населбите во Преспа : местоположба, историски развој и минато (PDF). Скопје: Ѓурѓа. ISBN 978-9989-2117-6-8.

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Предлошкава е наменета за наведување на глава, страница (или страници) од книгата Населбите во Преспа од 2005 г. на Владо Јовановски.

УпотребаУреди

Вметнете го следново во текстот кајшто сакате да го ставите наводот, и пополнете барем еден од параметрите.

<ref name="НасПреспа">{{НасПреспа|страница= |страници= }}</ref>