Предлошка:МанастириТрајчев

Трайчевъ, Георги (1933). Манастиритѣ въ Македония (PDF). Македонска библиотека № 9. София: Печатница „Художникъ“.

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Предлошкава е наменета за наведување на глава, страница (или страници) од книгата Манастирите во Македонија (Манастиритѣ въ Македония) од Георги Трајчев, издадена во 1933 г.

УпотребаУреди

Вметнете го следново во текстот кајшто сакате да го ставите наводот, и пополнете барем еден од параметрите.

<ref name="Геодив">{{МанастириТрајчев|глава= |страница= |страници= }}</ref>