Предлошка:Корисник ВикиПроект Историја

Информација Ве молиме додадете го Вашето име во листата на учесници пред да ја ставите оваа корисничка кутија на Вашата страница.
ВикиПроект Историја Овој корисник е член на ВикиПроектот Историја.