Предлошка:Инфокутија Сериски Филм

Коментар Оваа предлошка содржи еден или повеќе незадолжителни параметри. Поподробно на страницата за разговор.

Оваа предлошка содржи некои крајно сложени и езотерични синтаксини елементи. Не се обидувајте да ја менувате предлошкава доколку не сте апсолутно сигурни дека целосно сфаќате за што се работи во кодот и сте подготвени целосно да ја поправите штетата која евентуално би ја нанеле. Сите испробувања правете ги во предложниот песок или во корисничкиот простор.

{{{name}}}
[[Image:{{{image}}}|200px|]]
{{{caption}}}
Режија: {{{director}}}
Продуцент: {{{producer}}}
Сценарио: {{{writer}}}
Раскажал: {{{narrator}}}
Улоги: {{{starring}}}
Музика: {{{music}}}
Жанр: {{{genre}}}
Кинематографија: {{{cinematography}}}
Монтажа: {{{editing}}}
Дистрибутер: {{{distributor}}}
Премиера: {{{released}}}
Времетраење: {{{runtime}}}
Земја: {{{country}}}
Јазик: {{{language}}}
Епизоди: {{{episodes}}}
Сезони: {{{seasons}}}
Почеток на снимање: {{{start}}}
Крај на снимање: {{{end}}}
Буџет: {{{budget}}}
Бруто добивка: {{{gross}}}
Претходен филм: {{{preceded_by}}}
Следен филм: {{{followed_by}}}
[ Официјално веб-место]
All Movie Guide-профил
IMDb-профил