Предлошка:Инфокутија Мотоцикл

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Употреба уреди

{{Инфокутија Мотоцикл
|name       = 
|image      = 
|caption     =
|aka       = 
|manufacturer   = 
|parent_company  = 
|production    = 
|model_year    = 
|assembly     =
|predecessor   = 
|successor    = 
|class      = 
|engine      = 
|bore_stroke   = 
|compression   = 
|top_speed    = 
|power      = 
|torque      = 
|ignition     = 
|transmission   = 
|frame      = 
|suspension    = 
|brakes      = 
|tires      = 
|rake_trail    = 
|wheelbase    = 
|length      = 
|width      = 
|height      = 
|seat_height   = 
|dry_weight    = 
|wet_weight    = 
|fuel_capacity  = 
|oil_capacity   = 
|fuel_consumption = 
|turning_radius  = 
|related     = 
}}

Белешки уреди

Бидете спремни да докажете any items that are subjected with a fully цитиран второстепен извор. Еве некои други атрибути:

 • top speed
 • power
 • torque
 • dry weight
 • wet weight
 • fuel consumption
 • related

Незадолжителни параметри уреди

|bodystyle=
|titlestyle=
|labelstyle=
|datastyle=

Горенаведените незадолжителни параметри за CSS може да се искористат за укажување на стилот на каросеријата, насловот, ознаката или годината.

Микроформат уреди

HTML означувањето што го прави оваа предлошка содржи hProduct-микроформат, со чија помош сметачите можат да ги расчленуваат податоците за производот, или автоматски за индексирање на статии во Википедија за пребарувачи, или пак преку прелистувачка алатка работена од човек. За повеќе информации за употребата на микроформати на Википедија, погледајте го проекот за микроформати.

hProduct користи HTML класи како:

 • brand
 • category
 • description
 • fn
 • hproduct
 • identifier
 • listing
 • photo
 • price
 • review
 • type
 • url
 • value

Не ги преименувајте и бришете овие класи; не расклопувајте вгнездени елементи што ги користат.