Предлошка:Инфокутија-Сура

{{{Name_of_Surah}}}
[[{{{Name_of_Surah}}}]]
Број на сура {{{Sura_number}}}
Статистика


Коментар Оваа предлошка содржи еден или повеќе незадолжителни параметри. Поподробно на страницата за разговор.

Оваа предлошка содржи некои крајно сложени и езотерични синтаксини елементи. Не се обидувајте да ја менувате предлошкава доколку не сте апсолутно сигурни дека целосно сфаќате за што се работи во кодот и сте подготвени целосно да ја поправите штетата која евентуално би ја нанеле. Сите испробувања правете ги во предложниот песок или во корисничкиот простор.

Употреба уреди

{{Инфокутија-Сура
|Name_of_Surah=
|Arabic_name=
|Screenshot_of_Surah=
|Caption=
|Classification=
|Meaning_of_name=
|Other names=
|Sura_number=
|Para_number=
|Time_of_revelation=
|Number_of_Rukus=
|Number_of_Ayats=
|Number_of_words=
|Number_of_letters=
|Harf-e-Mukatta'at=
|Subjectwise_ayat=
|Number_of_sijdahs=
}}