Предлошка:ЗаштитеноСлободнаУпотреба

Copyrighted

Оваа слика е заштитена со авторски права. Праводржецот дозволува нејзина употреба за било каква намена.
Овој шаблон не треба да се користи за нови слики. За да ги отстапите сите права на оваа слика, користете го {{Слободна употреба}} наместо него.