Предлошка:Другизначења

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]
Оваа предложна документација е превметната од Предлошка:Другизначења/doc [уреди]
{{Другизначења}} го додава следново

Со други зборови, прави врска до [[{{PAGENAME}} (појаснување)]]. Постојат и други слични предлошки.

Видете уште: