Предлошка:Вметни

Mergefrom.svg    Предложено е текстот од статијата [[:%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%B0:{{{1}}}|{{{1}}}]] (Разговор) да се вметне во овој текст.