Предлошка:ВикиПроект Хемија статија

ВикиПроект Хемија Оваа статија е дел од ВикиПроектот Хемија, кој има за цел да обезбеди повеќе информации во врска со хемиските соединенија со што корисниците на Википедија би можеле полесно да доаѓаат до фактографски податоци за голем број органски и неоргански супстанци. Ако сакате да земете учество во проектот, може да ја проширувате оваа статија, или да прочитате нешто повеќе за проектот на ВикиПроектот Хемија, каде што меѓу другото може да се приклучите на проектната екипа и/или да дадете свој придонес на страницата за разговор.

УпатствоУреди

Ставете ја предлошкава на страницата за разговор на сите статии кои се под доменот на ВикиПроект Хемија. За да ја додадете предлошката, користете {{ВикиПроект Хемија}}.