Предлошка:ВикиПроект Географија статија

ВикиПроект Географија Оваа статија е дел од ВикиПроектот Географија, кој има за цел да создаде опсежен географски водич на Википедија. Ако сакате да земете учество во проектот, може да ја уредите оваа статија, или да прочитате нешто повеќе на страницата на проектот, каде што меѓу другото може да се приклучите на проектниот тим и/или да дадете свој придонес на страницата за разговор.

УпатствоУреди

Ставете го овој шаблон на страницата за разговор на сите филмските статии кои се под доменот на ВикиПроект Географија. За да го додадете шаблонот, користете {{ВикиПроект Географија статија}}.