Предлошка:ВПЕЈ

Star of David 3.svg Menora.svg Оваа статија е дел од ВикиПроект Евреи и јудаизам, чии цели се создавање стандардизиран, информативен и лесен за користење извор за Евреите и јудаизмот, со особена задршка на Евреите во Македонија. Ако сакате да земете учествуво во овој проект, ве молиме посетете ја страната на проектот, каде можете да се приклучите на проектната екипа.

УпатствоУреди

Ставете ја оваа предлошка на страницата за разговор на сите статии кои се под доменот на ВикиПроект Евреи и јудаизам. За да ја додадете предлошката, користете {{ВПЕЈ}}.