Предлошка:БзАС-белешка

Admin mop question.svg За овој корисник моментално е отворен процес за добивање на администраторски статус. За да ги погледнете дискусиите и да го дадете вашето мислење, ве молиме видете Википедија:Барања за администраторски статус/БзАС-белешка.