Предлошка:Барање за лиценца/doc

Edit-paste.svg
Ова е страницата за предложна документација за {{Барање за лиценца}}.
Не е наменета да се гледа непосредно. Доколку користи променливи, некои врски може да се прикажуваат како прекинати. Не ги променувајте овие променливи со кодови на имиња на страници или URL.

КористењеУреди

Messagebox info.svg Белешки за користење на предлошкава
  • Оваа предлошка има еден изборен параметар, каде што треба да се внесе името на сликата (со претставката „Слика:“).
  • Секогаш subst:-увајте го оваа предлошка, внесувајќи {{subst:Барање за лиценца/doc}} наместо {{Барање за лиценца/doc}}.
  • Нема потреба да го оставате вашиот потпис, бидејќи предлошката сама го прави тоа за вас.