Предлошка:Архива

Архива Оваа страница е архива. Не ја менувајте содржината на оваа страница. Упатете ги вашите коментари на сегашната разговорна страница.

Овој шаблон се користи на архивирани страници коишто не се за разговор, а ја имаат претставката Википедија: во насловот. Се користи за архивирање на многубројните технички субпортали и страници за помош.

За архивирање на разговорни страници, употребете го {{Разговор-архива}} наместо овој.

ПоврзаноУреди