Предлошка:Активност на Википедија

Noia 64 apps karm.svg Овој корисник е активен на Википедија веќе
 14 години, 2 месеци и 26 дена.
Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

УпотребаУреди

За да ја поставите оваа предлошка, ставете го следниот код:

{{активност на Википедија||year=2000|month=06|day=24}}

што би дало:

Noia 64 apps karm.svg Овој корисник е активен на Википедија веќе
 19 години, 9 месеци и 4 дена.
Покрај тоа што предлошкава покажува колку време сте на Википедија, исто така ќе ве извести со порака кога ви е Викироденден.

ПоврзаноУреди