Предлошка:Автотаксономија/Скриеносеменици

Наттаксони
Домен: Еукариоти [Таксономија; уреди]
клад: Скриеносеменици [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Растенија (Таксономијауреди)
Ранг: Clade (се прикажува како клад)
Врска: Скриеносеменици (води кон Скриеносеменици)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? да (рачна/автоматска промена)
Таксономски наводи:
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Предлошка:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.