Предлошка:Автотаксономија/Нови птици

Наттаксони
Поткласа: Нови птици [Таксономија; уреди]
Подгрупи (↻ поднови)
Наведи ги сите 0 непосредни поттаксони


Не ви е јасно зошто сте тука? Започнете со таксономијата на Википедија.

Матичен таксон: Птици (Таксономијауреди)
Ранг: subclassis (се прикажува како Поткласа)
Врска: Нови птици (води кон Нови птици)
Изумрен? не.
Секогаш да се прикажува? не.
Таксономски наводи:
Наводи за матичниот таксон:
Овие податоци се создадени со Предлошка:Taxonomy key (уреди разговор врски историја)

Содржината на категоријата е застарена? Стиснете тука за да ја подновите.