Предлошка:Автоматска таксокутија/doc

Ова е предлошка која служи за автоматско срочување на таксономска кутија со минимално учество на корисникот.

Докумнентацијата сè уште е во фаза на составување. Погледајте ја досегашната документација на англиски јазик. Сите прашања поставајте ги на оваа страница.

Автоматска таксокутија
Close up - chimpanzee teeth.png
Не се секирајте, не касам
Научна класификација
Колено: Хордати (?)
Класа: incertae sedis
Род: Пример
Вид
Овој список може да
се создаде автоматски
со |display children=