Портал:Индијанци/Слики архива

Избрана слика за месец февруари 2009Уреди

Избрана слика за месец јануари 2009Уреди

 
Тврдина Анасази, Меса Верде.

Избрана слика за месец октомври 2008Уреди

Избрана слика за месец септември 2008Уреди

 
Навахо тврдина.

Избрана слика за месец август 2008Уреди

Избрана слика за месец јули 2008Уреди

Избрана слика за месец јуни 2008Уреди

 
Wah-Ta-Waso, Ирокези жена, фотографирана од Френк Рајнхарт, 1898.