Македонско радио 3

Македонско радио - Радио 3 или само Радио 3 — третата програма на Македонското радио кое е во склоп на Македонската радио-телевизија. Започнало со работа во 1976 годнина. Од 2002 година емитува програма на јазиците на заедниците во Македонија.

Лого на Македонско радио - Радио 3

Наводи уреди

Надворешни врски уреди

Слушај online Архивирано на 30 април 2020 г.