Почетна страница на Корисник:Пример   Lorem Ipsum страница   Можете да ставате јазичиња на вашите страници; кликнете за детали   Главна страница на Википедија   Вашата корисничка страница    

П Р И М Е Р


е сметка која се користи во шаблони. Оваа корисничка страница се користи често како врска до статија, која се наоѓа во многу напатствија примери.
Белешка до новите корисници: Ова не е простор за тестирање. Ве молиме експериментирајте во Википедија:Песок.


Кориснички кутии

Корисничките кутии ги потсетуваат корисниците на конструктивни уредувања. Доколку сакате да ги ставите овие на вашата корисничка страница, копирајте го кодот прикажан на оваа страница.

<ref>Овој корисник сака да ги види сите како користат наведување на изворите паралелно со содржината на статиите. Луѓе, ве молам :(
„...“Овој корисник употребува долни отворачки и горни затворачки наводници „...“, спротивно од 2 горни наводника "..."

Слики


Слика за пример
Слика за пример


Кориснички потстраници

Ова е пример на корисничка потстраница: