Категорија:Слики со непозната лиценца од непознат датум 2008

Сликите што се во оваа категорија биле означени со {{без лиценца}}, но не бил посочен датум. Ве молиме заменете ја ознаката со

{{без лиценца|месец=август|ден=15|година=2022}}

за да се категоризира сликата под денешниот датум.

Оваа категорија моментално не содржи страници или податотеки.