Категорија:Слики достапни и во SVG формат

Сликите во оваа категорија биле првично подигнати во PNG, GIF или JPEG формат, но подоцна преработени како SVG слики. Сега треба да се користат само SVG верзиите, под услов да се со ист или повисок графички квалитет.

Напомена: податотекава сепак нема да биде избришана, освен ако не е утврдено дека е за бришење. Со бришење на сликата ќе се раскине „ланецот на наведување“ за новата SVG слика, што претставува нарушување на лиценците како ГЛСД.

Сликите означени со предлошката {{Има векторска верзија}} автоматски се ставаат во оваа категорија.

Поврзано уреди

Оваа категорија засега не содржи страници или податотеки.