Категорија:Википедија:Статии со проблеми со изворите

Статиите во оваа категорија имаат содржина што треба да биде поддржана од извори за да бидат во согласност со правилата на Википедија за проверливост. Видете Википедија:Доверливи извори и Википедија:Цитирање извори за додатни напатствија.