Категорија:Википедија:Категории за расчистување

Оваа категорија ги содржи сите категории за расчистување. Тие категории содржат статии што имаат потреба од некакво расчистување.

Оваа категорија не треба да содржи статии. Стрниците на кои им е потребно расчистување треба да се означуваат со {{расчистување}}, што ги додава во Категорија:Википедија:Расчистување.

Страници во категоријата „Википедија:Категории за расчистување“

Оваа категорија содржи само една страница.