Дијалог (издавачка куќа)

Дијалог - македонска издавачка куќа.

ИсторијатУреди

Организација и менаџментУреди

Каталог на изданијаУреди

Гоце Смилевски, „Враќањето на зборовите“ (2015).[1]

НаводиУреди

  1. Роберт Алаѓозовски, „За отсутното“, Економија и бизнис, година 18, број 221, ноември 2016, стр. 99-101.