Википедија:Вики Клуб Охрид

ВикиПроект
„Вики Клуб“

Вики Клуб во Охрид започнува со својата работа на 15 декември 2017 година.

 • Термин: секоја среда од 13:30 до 14:30 часот
 • Место: ОО Црвен крст Охрид
 • Лица за контакт: NatasaNedanoska
 • Еднаш месечно ќе се доделуваат награди за најактивните членови.
 • Членувањето е бесплатно

Пријавување на учесници уреди

Ако сте учесник во овој Вики Клуб, тука додајте го своето име користејќи четири тилди (~~~~)

Список уреди

 1. - Kalan Wiki2 (разговор) 13:03, 14 септември 2018 (CEST)[одговори]
 2. - NPetar14 (разговор) 10:08, 4 мај 2019 (CEST)[одговори]
 3. - Lozanoski22 (разговор) 13:57, 18 септември 2019 (CEST)[одговори]
 4. SimonaWikiOhrid (разговор) 13:02, 28 октомври 2019 (CET)[одговори]
 5. StefiWikiMuzika (разговор) 13:07, 28 октомври 2019 (CET)[одговори]
 6. Marija2580 (разговор) 19:17, 9 февруари 2021 (CET)[одговори]
 7. Mihaela Razmoska (разговор) 20:28, 14 март 2022 (CET)[одговори]
 8. FroseWikiOhrid (разговор) 12:03, 25 декември 2023 (CET)[одговори]
 9. GimeWikiOhrid (разговор) 12:12, 25 декември 2023 (CET)[одговори]
 10. LukaWikiOhrid (разговор) 12:37, 25 декември 2023 (CET)[одговори]
 11. VeljoWikiOhrid (разговор) 13:00, 25 декември 2023 (CET)[одговори]