Википедија:Вики Клуб Неготино

ВикиПроект
„Вики Клуб“

Вики Клуб во Неготино започна со својата работа на 13 февруари 2023 година.

  • Термин: по договор со лицето за контакт
  • Место:
  • Лице за контакт:
  • Еднаш месечно ќе се доделуваат награди за најактивните членови.
  • Членувањето е бесплатно

Пријавување на учесници уреди

Ако сте учесник во овој Вики Клуб, тука додајте го своето име користејќи четири тилди (~~~~)

Список уреди

  1. -