Википедија:Вики Клуб Музеј на македонската борба во Скопје

ВикиПроект
„Вики Клуб“
Wiki Club Museum of Macedonian Struggle.svg
Glam Macedonia.svg
Wikipedia-logo.svg

Вики Клуб во Музеј на македонската борба во Скопје започнува со својата работа на 19 октомври 2016 година, со што е првиот Вики Клуб во Македонија.

Корисник:Виолетова

Пријавување на учеснициУреди

Ако сте учесник во овој Вики Клуб, тука додајте го своето име користејќи четири тилди (~~~~)

СписокУреди

 1. -123sofija (разговор) 16:07, 19 октомври 2016 (CEST)[]
 2. - Tea Chadikovska (разговор) 16:14, 19 октомври 2016 (CEST)[]
 3. - Macii14 (разговор) 16:18, 19 октомври 2016 (CEST)[]
 4. - Infernal teo (разговор) 16:21, 19 октомври 2016 (CEST)[]
 5. - SirGoldenBlade (разговор) 16:23, 19 октомври 2016 (CEST)[]
 6. - Marija Andevska (разговор) 16:25, 19 октомври 2016 (CEST)[]
 7. - BestorLeague (разговор) 16:31, 19 октомври 2016 (CEST)[]
 8. - Aleksandra601 (разговор) 16:33, 19 октомври 2016 (CEST)[]
 9. - MarijaA (разговор) 16:35, 19 октомври 2016 (CEST)[]
 10. - Mia.c (разговор) 16:37, 19 октомври 2016 (CEST)[]
 11. - Viktorija Zlatanovska (разговор) 16:38, 19 октомври 2016 (CEST)[]
 12. - Nikolaapis (разговор) 16:41, 19 октомври 2016 (CEST)[]
 13. - Tacozfordayzz (разговор) 16:46, 19 октомври 2016 (CEST)[]
 14. - Emili D (разговор) 16:47, 19 октомври 2016 (CEST)[]
 15. - Dr. Ljuben Atov (разговор) 16:49, 19 октомври 2016 (CEST)[]
 16. - Iva172 (разговор) 16:57, 19 октомври 2016 (CEST)[]
 17. - Teona Mladenovska (разговор) 16:58, 19 октомври 2016 (CEST)[]
 18. - MiroT (разговор) 16:09, 26 октомври 2016 (CEST)[]
 19. - Angelakawaii (разговор) 16:12, 26 октомври 2016 (CEST)[]
 20. - Misko Minov (разговор) 16:26, 26 октомври 2016 (CEST)[]
 21. - Mitrevski123 (разговор) 15:09, 2 ноември 2016 (CET)[]
 22. - IsidorHennig (разговор) 15:15, 2 ноември 2016 (CET)[]
 23. - Ina pet (разговор) 15:40, 16 ноември 2016 (CET)[]
 24. - Damjan Dojcinovski (разговор) 15:43, 16 ноември 2016 (CET)[]
 25. - Simona.guitar (разговор) 15:44, 16 ноември 2016 (CET)[]
 26. - Matej Cr7 (разговор) 15:48, 16 ноември 2016 (CET)[]
 27. - Ema Trajcevska (разговор) 15:50, 16 ноември 2016 (CET)[]
 28. -Luka Stef (разговор) 15:52, 16 ноември 2016 (CET)[]
 29. - Jana Trpcevska (разговор) 15:55, 16 ноември 2016 (CET)[]
 30. - Sandra Gjuroska (разговор) 15:56, 16 ноември 2016 (CET)[]
 31. - Andrea.Acevska (разговор) 15:59, 16 ноември 2016 (CET)[]
 32. - Mihaela Ancevska (разговор) 16:01, 16 ноември 2016 (CET)[]
 33. - Teodora Stojanovska (разговор) 16:03, 16 ноември 2016 (CET)[]
 34. - Elena Kolarovska (разговор) 16:04, 16 ноември 2016 (CET)[]
 35. - Martincee8 (разговор) 16:07, 16 ноември 2016 (CET)[]
 36. - Mihaela Zdravkovska (разговор) 16:09, 16 ноември 2016 (CET)[]
 37. - Kiko Trpcevski (разговор) 16:10, 16 ноември 2016 (CET)[]
 38. - Pepe Panda (разговор) 16:12, 16 ноември 2016 (CET)[]
 39. - Nikola Nedelkovski (разговор) 16:14, 16 ноември 2016 (CET)[]
 40. - Stefanija Cvetanovska (разговор) 17:09, 28 ноември 2016 (CET)[]
 41. - David dac (разговор) 17:14, 28 ноември 2016 (CET)[]
 42. - Krstevska123 (разговор) 17:20, 28 ноември 2016 (CET)[]
 43. - Martina Dimitrievska (разговор) 17:21, 28 ноември 2016 (CET)[]
 44. - Damjan dojchinovski (разговор) 17:28, 28 ноември 2016 (CET)[]
 45. - Dimitar Lb (разговор) 16:42, 5 декември 2016 (CET)[]
 46. - Ane Trpevska (разговор) 16:47, 5 декември 2016 (CET)[]
 47. - RainbowLlamas666 (разговор) 15:33, 7 декември 2016 (CET)[]
 48. - Trpevska (разговор) 12:55, 23 декември 2016 (CET)[]
 49. - Luka Master (разговор) 12:59, 23 декември 2016 (CET)[]
 50. -Lina Malenko (разговор) 15:36, 25 јануари 2017 (CET)[]
 51. -Trajce Leljohin (разговор) 15:40, 25 јануари 2017 (CET)[]
 52. -Rampa4youz (разговор) 15:43, 25 јануари 2017 (CET)[]
 53. - Ilina dineva (разговор) 15:47, 25 јануари 2017 (CET)[]
 54. - Jalissa lover (разговор) 15:51, 25 јануари 2017 (CET)[]
 55. - Unicorn lover (разговор) 15:54, 25 јануари 2017 (CET)[]
 56. - Marko TheJoker (разговор) 16:11, 25 јануари 2017 (CET)[]
 57. - YoungThug (разговор) 16:16, 25 јануари 2017 (CET)[]
 58. - Marija Janevska (разговор) 16:19, 25 јануари 2017 (CET)[]
 59. - Mila.p.2005 (разговор) 17:13, 1 февруари 2017 (CET)[]
 60. - Ivana22345 (разговор) 17:16, 1 февруари 2017 (CET)[]
 61. - Martinjovevski (разговор) 15:25, 8 февруари 2017 (CET)[]
 62. - Blazevska103 (разговор) 15:37, 8 февруари 2017 (CET)[]
 63. - A.argirovska (разговор) 15:39, 8 февруари 2017 (CET)[]
 64. - Marko.Anastasov (разговор) 16:09, 8 февруари 2017 (CET)[]
 65. - S.janeva (разговор) 15:21, 15 март 2017 (CET)[]
 66. - D.boschi (разговор) 15:25, 15 март 2017 (CET)[]
 67. - Mila Nachevska (разговор) 15:36, 27 септември 2017 (CEST)[]
 68. -Andrej Nikolov (разговор) 15:40, 27 септември 2017 (CEST)[]
 69. -Konstantin Simoncev (разговор) 15:44, 27 септември 2017 (CEST)[]
 70. -Nikola Mishevski (разговор) 15:48, 27 септември 2017 (CEST)[]
 71. -Lora sentova (разговор) 16:10, 27 септември 2017 (CEST)[]
 72. -Paris london (разговор) 16:19, 27 септември 2017 (CEST)[]
 73. -Stavreska Anastasija (разговор) 16:22, 27 септември 2017 (CEST)[]
 74. - Lina Grande (разговор) 16:38, 27 септември 2017 (CEST)[]
 75. -Makopako (разговор) 15:18, 4 октомври 2017 (CEST)[]
 76. -Toni cuber (разговор) 16:32, 4 октомври 2017 (CEST)[]
 77. -Kristina222 (разговор) 14:28, 29 ноември 2017 (CET)[]
 78. -Jtasevski123 (разговор) 14:53, 29 ноември 2017 (CET)[]
 79. -Ilijashtrkovski (разговор) 21:19, 15 декември 2017 (CET)[]
 80. -Lhadjievska (разговор) 17:00, 7 февруари 2018 (CET)[]
 81. -Simona Trajkoska (разговор) 15:18, 12 март 2018 (CET)[]
 82. -Gorazd.Damevski (разговор) 14:55, 21 март 2018 (CET)[]
 83. -Evgenij.anushev (разговор) 14:59, 21 март 2018 (CET)[]
 84. -Mladiotluka (разговор) 15:04, 21 март 2018 (CET)[]
 85. -Nikita.Kunovska (разговор) 15:10, 21 март 2018 (CET)[]
 86. -Katerina Bogojoska (разговор) 15:15, 21 март 2018 (CET)[]
 87. -Filip,gorgiev2002 (разговор) 15:20, 21 март 2018 (CET)[]
 88. -Dona zabaznovski (разговор) 15:22, 21 март 2018 (CET)[]
 89. -Vangelova22 (разговор) 15:29, 21 март 2018 (CET)[]
 90. -Dimkovska.M (разговор) 11:01, 23 март 2018 (CET)[]
 91. -Stefanija Petrevska (разговор) 11:19, 23 март 2018 (CET)[]
 92. -Andrijana Boskoska (разговор) 11:23, 23 март 2018 (CET)[]
 93. -Ilievski.a (разговор) 11:29, 23 март 2018 (CET)[]
 94. -NKrkovski (разговор) 11:31, 23 март 2018 (CET)[]
 95. -Marijapaneva (разговор) 11:34, 23 март 2018 (CET)[]
 96. -Nkrstevska (разговор) 11:36, 23 март 2018 (CET)[]
 97. -AntonijaA (разговор) 11:38, 23 март 2018 (CET)[]
 98. -Mario Stamenkoski (разговор) 11:40, 23 март 2018 (CET)[]
 99. -Arsovska02 (разговор) 11:43, 23 март 2018 (CET)[]
 100. -Viktor 8898 (разговор) 11:59, 23 март 2018 (CET)[]
 101. -Veljanoska (разговор) 12:04, 23 март 2018 (CET)[]
 102. -Ivana tasev (разговор) 12:06, 23 март 2018 (CET)[]
 103. -Tamara24gorgieva (разговор) 12:20, 23 март 2018 (CET)[]
 104. -Ivasokolovska (разговор) 12:22, 23 март 2018 (CET)[]
 105. -Nanco05 (разговор) 15:38, 25 април 2018 (CEST)[]
 106. -StolePro05 (разговор) 15:41, 25 април 2018 (CEST)[]
 107. -Marioarsov2018 (разговор) 15:46, 25 април 2018 (CEST)[]
 108. -Angela vukovska (разговор) 15:19, 2 мај 2018 (CEST)[]
 109. Varelov Ivan (разговор) 16:49, 16 мај 2018 (CEST)[]
 110. Necko2505 (разговор) 16:30, 23 ма#ј 2018 (CEST)
 111. Cvetkovska t (разговор) 16:33, 23 мај 2018 (CEST)[]
 112. Bpecakova (разговор) 16:35, 23 мај 2018 (CEST)[]
 113. Isidorajakovlevska (разговор) 16:36, 23 мај 2018 (CEST)[]
 114. B.cvetkova02 (разговор) 16:38, 23 мај 2018 (CEST)[]
 115. S.Mihajlovski (разговор) 16:42, 23 мај 2018 (CEST)[]
 116. Oligravce (разговор) 16:44, 23 мај 2018 (CEST)[]
 117. Mili4ka12 (разговор) 16:45, 23 мај 2018 (CEST)[]
 118. Sparky420 (разговор) 16:47, 23 мај 2018 (CEST)[]
 119. Anastojanova (разговор) 16:48, 23 мај 2018 (CEST)[]
 120. Fichoyas (разговор) 16:51, 23 мај 2018 (CEST)[]
 121. T.petrovska4 (разговор) 16:52, 23 мај 2018 (CEST)[]
 122. Stamenkoski (разговор) 14:12, 14 август 2018 (CEST)[]
 123. Damjan Petreski (разговор) 14:04, 29 август 2018 (CEST)[]
 124. Lil Cale123 (разговор) 21:15, 7 септември 2018 (CEST)[]
 125. Savagamham (разговор) 21:23, 7 септември 2018 (CEST)[]
 126. Hoodfilip (разговор) 21:28, 7 септември 2018 (CEST)[]
 127. T.atanasovski (разговор) 21:31, 7 септември 2018 (CEST)[]
 128. Nikolinabogdanovska2004 (разговор) 21:34, 7 септември 2018 (CEST)[]
 129. Kingsmanfilip (разговор) 21:35, 7 септември 2018 (CEST)[]
 130. Teona.risteska04 (разговор) 21:37, 7 септември 2018 (CEST)[]
 131. Lil Cale123 (разговор) 18:42, 8 септември 2018 (CEST)[]
 132. Lunarnode (разговор) 11:05, 9 септември 2018 (CEST)[]
 133. PetarZdravevski (разговор) 14:48, 17 октомври 2018 (CEST)[]
 134. - Racipaci (разговор) 10:43, 29 октомври 2018 (CET)[]
 135. - Andrea3234 (разговор) 11:00, 29 октомври 2018 (CET)[]
 136. - Zdraveskaa (разговор) 11:02, 29 октомври 2018 (CET)[]
 137. - Mateja angelovska (разговор) 11:04, 29 октомври 2018 (CET)[]
 138. - GorazdAndrej123 (разговор) 11:06, 29 октомври 2018 (CET)[]
 139. - Angelblazevski123 (разговор) 11:07, 29 октомври 2018 (CET)[]
 140. - Marko1245 (разговор) 11:09, 29 октомври 2018 (CET)[]
 141. - Mirceski06 (разговор) 11:11, 29 октомври 2018 (CET)[]
 142. - Kineskidzid (разговор) 11:13, 29 октомври 2018 (CET)[]
 143. -Kuzmanovska.s (разговор) 15:11, 21 ноември 2018 (CET)[]
 144. - Gjurovska (разговор) 15:13, 21 ноември 2018 (CET)[]
 145. - Matej.Nikolovski (разговор) 15:15, 21 ноември 2018 (CET)[]
 146. -Orlando.ivana (разговор) 15:17, 21 ноември 2018 (CET)[]
 147. Stojcevskad (разговор) 15:19, 21 ноември 2018 (CET)[]
 148. -Stefi.mitrevska (разговор) 15:22, 21 ноември 2018 (CET)[]
 149. -Ivichka (разговор) 15:24, 21 ноември 2018 (CET)[]
 150. -Nmitevski.12 (разговор) 15:33, 21 ноември 2018 (CET)[]
 151. -Damjan Sacmarovski (разговор) 15:35, 21 ноември 2018 (CET)[]
 152. -MarkoGamer12221 (разговор) 14:37, 1 февруари 2019 (CET)[]
 153. -Ivona12345 (разговор) 14:52, 6 февруари 2019 (CET)[]
 154. -Aleksandra Dimoska (разговор) 14:54, 6 февруари 2019 (CET)[]
 155. -Makedonskodevojce1 (разговор) 14:55, 6 февруари 2019 (CET)[]
 156. -Luka sarovic (разговор) 14:57, 6 февруари 2019 (CET)[]
 157. -Krugce (разговор) 14:58, 6 февруари 2019 (CET)[]
 158. -Majapedia (разговор) 14:59, 6 февруари 2019 (CET)[]
 159. -Krusevskaskopjanka (разговор) 15:00, 6 февруари 2019 (CET)[]
 160. -Dodevska rjk (разговор) 15:02, 6 февруари 2019 (CET)[]
 161. -Velesankata (разговор) 15:04, 6 февруари 2019 (CET)[]
 162. -Anjamariposa (разговор) 15:05, 6 февруари 2019 (CET)[]
 163. -Klecoboy (разговор) 15:06, 6 февруари 2019 (CET)[]
 164. -Nikola Caga (разговор) 14:37, 13 февруари 2019 (CET)[]
 165. -Nikolovska (разговор) 14:41, 13 февруари 2019 (CET)[]
 166. -Ana2224 (разговор) 14:58, 15 април 2019 (CEST)[]
 167. -D.Melovska123 (разговор) 15:04, 15 април 2019 (CEST)[]
 168. -Popovska Slavenija (разговор) 15:06, 15 април 2019 (CEST)[]
 169. -Linciccc (разговор) 15:09, 15 април 2019 (CEST)[]
 170. -Natalija1124 (разговор) 15:14, 15 април 2019 (CEST)[]
 171. -Kamilica201 (разговор) 15:17, 15 април 2019 (CEST)[]
 172. -Dena Filiposka (разговор) 15:20, 15 април 2019 (CEST)[]
 173. -Damjan Kirovski (разговор) 10:41, 4 мај 2019 (CEST)[]
 174. - Ivasokolovska101 (разговор) 14:02, 10 септември 2019 (CEST)[]
 175. - Mihaela Todorova (разговор) 14:23, 25 октомври 2019 (CEST)[]
 176. - TheNaumce (разговор) 14:28, 29 јануари 2020 (CET)[]
 177. - Mila bogdanovska (разговор) 14:34, 29 јануари 2020 (CET)[]
 178. - Angela jovanovska (разговор) 14:38, 29 јануари 2020 (CET)[]
 179. - MarioBest (разговор) 14:41, 29 јануари 2020 (CET)[]
 180. - Marijahee (разговор) 14:44, 29 јануари 2020 (CET)[]
 181. - Vort3kss (разговор) 12:03, 5 февруари 2020 (CET)[]
 182. - Delevaa (разговор) 12:05, 5 февруари 2020 (CET)[]
 183. - Janav18 (разговор) 12:07, 5 февруари 2020 (CET)[]
 184. - Shefot na kuzman (разговор) 12:09, 5 февруари 2020 (CET)[]
 185. - Kristijangajdov (разговор) 12:11, 5 февруари 2020 (CET)[]
 186. - D.Makazlieva (разговор) 12:12, 5 февруари 2020 (CET)[]
 187. - B.Pavlovska (разговор) 12:14, 5 февруари 2020 (CET)[]
 188. - Dimi28 (разговор) 14:16, 12 февруари 2020 (CET)[]
 189. - MilosMile (разговор) 14:19, 12 февруари 2020 (CET)[]
 190. - Hristijan0409 (разговор) 14:22, 12 февруари 2020 (CET)[]
 191. - Maxo777 (разговор) 14:23, 12 февруари 2020 (CET)[]
 192. - FilipT2002 (разговор) 14:24, 12 февруари 2020 (CET)[]
 193. - Maca02 (разговор) 14:25, 12 февруари 2020 (CET)[]
 194. - Iskichj10 (разговор) 14:28, 12 февруари 2020 (CET)[]
 195. - Tamar4eCvetkovska (разговор) 14:30, 12 февруари 2020 (CET)[]
 196. - Tijana173 (разговор) 14:33, 12 февруари 2020 (CET)[]
 197. - Marijaz22 (разговор) 14:35, 12 февруари 2020 (CET)[]
 198. - HerrUnCo (разговор) 14:36, 12 февруари 2020 (CET)[]
 199. - Sparky420 (разговор) 14:37, 12 февруари 2020 (CET)[]
 200. - Kosta Bakalinov (разговор) 14:38, 12 февруари 2020 (CET)[]
 201. - Kiko4838yeet (разговор) 14:39, 12 февруари 2020 (CET)[]
 202. - Martin stojchevski (разговор) 14:40, 12 февруари 2020 (CET)[]
 203. - Paunovski24 (разговор) 14:11, 19 февруари 2020 (CET)[]
 204. - Christijann (разговор) 14:14, 19 февруари 2020 (CET)[]
 205. - Hristina4278 (разговор) 14:20, 19 февруари 2020 (CET)[]
 206. - El0325 (разговор) 14:22, 19 февруари 2020 (CET)[]
 207. - M.cvejo420 (разговор) 14:27, 19 февруари 2020 (CET)[]
 208. - Ilievski.09 (разговор) 11:09, 26 февруари 2020 (CET)[]
 209. - Magdalenaiv66 (разговор) 14:31, 26 февруари 2020 (CET)[]
 210. - Sisko27 (разговор) 14:33, 26 февруари 2020 (CET)[]
 211. - Nadjai27 (разговор) 14:36, 26 февруари 2020 (CET)[]
 212. - Cvetan8 (разговор) 14:38, 26 февруари 2020 (CET)[]
 213. - Blek sten (разговор) 14:40, 26 февруари 2020 (CET)[]
 214. - Divjak Nikola (разговор) 16:35, 11 декември 2020 (CET)[]
 215. - Давид Чеков (разговор) 16:36, 11 декември 2020 (CET)[]
 216. - Bayramİslam22 (разговор) 16:38, 11 декември 2020 (CET)[]
 217. - AnaPetan (разговор) 16:42, 11 декември 2020 (CET)[]
 218. - Доротеа Грковиќ (разговор) 16:43, 11 декември 2020 (CET)[]
 219. - Rebeka.s.k (разговор) 16:47, 11 декември 2020 (CET)[]
 220. - Idilrushid 16:48, 11 декември 2020 (CET)[]
 221. - Sara Nestorovska 16:50 (CET)
 222. - Јана Антовска 16:51 (CET)
 223. - KiviTiki (разговор) 11:00, 08 февруари 2021 (CET)[]
 224. - MikasaAckerman10 (разговор) 11:00, 08 февруари 2021 (CET)[]
 225. - Анастасија Стојкова (разговор) 13:26, 25 февруари 2021 (CET)[]
 226. - Нијасум (разговор) 13:26, 25 февруари 2021 (CET)[]
 227. - Марко К. (разговор) 13:29, 25 февруари 2021 (CET)[]
 228. -RuzicaG (разговор)
 229. - EmiliGj (разговор) 13:32, 25 февруари 2021 (CET)[]
 230. -Mar4e123 (разговор) 13:33, 25 февруари 2021 (CET)[]
 231. -SK827 (разговор) 18:13, 19 април 2021 (CEST)[]