Википедија:Вики Клуб Берово

ВикиПроект
„Вики Клуб“

Вики Клуб во Берово започнува со својата работа на 15 декември 2017 година.

  • Термин:
  • Место:
  • Лица за контакт:
  • Еднаш месечно ќе се доделуваат награди за најактивните членови.
  • Членувањето е бесплатно

Пријавување на учесници уреди

Ако сте учесник во овој Вики Клуб, тука додајте го своето име користејќи четири тилди (~~~~)

Список уреди