Баклава (музичка група)

Баклава — македонска музичка група која изведува современа етно-музика.

СоставУреди

Групата ја сочинуваат:[1]

ДискографијаУреди

„Баклава“ ги објавила следниве албуми:

НаводиУреди

  1. Baklava, Kalemar, SJF Records 124, 2008.
  2. Baklava, Kalemar, SJF Records 124, 2008.