Антитело (албум на Фолтин)

Антитело — музички албум на македонската група „Фолтин“, објавен во 2012 година.

Список на песни

уреди

Албумот содржи шест песни:[1]

  • Антитело
  • Крал на каучот
  • Безобразен кревет
  • Двојка
  • Аманаман
  • Боксер

Наводи

уреди
  1. Фолтин, Антитело, MKC 005, 2012.