Автопортрет (Зографски)

слика на Ѓорѓи Зографски

Автопортрет – слика од Ѓорѓи Зографски. Сликата е масло на платно со димензии 34х44 см, насликана во 1931-32 година. Сликата е во приватна сопственост во Скопје[1]

Автопортрет
Творец Ѓорѓи Зографски
Година 1931-32
Димензии 34 см × 44 см
Место приватна сопственост, Скопје

Наводи Уреди