Податотека:Qrpedia.org screenshot.png

Изворна податотека(1.206 × 678 пиксели, големина: 229 КБ, MIME-тип: image/png)

Врска до Ризницата Ова е податотека од Ризницата на Викимедија и може да се користи на други проекти. Подолу е наведена содржината на нејзината описна страница.
Заедничката ризница е складиште на слободно-лиценцирани слики и снимки. И Вие можете да помогнете.

Опис

Опис
English: Screenshot of the QRpedia code of the link to the Wikipedia QRpedia article (See Source)
Deutsch: Bildschirmfoto des QRpedia-Codes als Link auf den Wikipedia-QRpedia-Artikel auf http://QRpedia.org
Nederlands: Schermafbeelding inclusief achtergrond die QRcode naar de URL van het artikel QRpedia op Wikipedia weergeeft (Zie Source=bron)
Датум
Извор http://QRpedia.org/
Автор Screenshot by Rosty

Лиценцирање

Оваа екранска снимка или не содржи делови или ликовни елементи од заштитени програми, или пак авторот ја издал под слободна лиценца (што треба да се назначи под оваа известување), и како таква ги следи напатствијата за лиценцирање на екрански снимки на Ризницата. Можете да ја користите слободно во согласност со дадената лиценца. Лиценца за слободен програм:

Оваа датотека е под лиценцата Expat, понекогаш е познат како MIT-лиценца:

Авторски права © QRpedia

Со ова се дава дозвола, бесплатно, на секој што презема примерок од овој програм и податотеките со придружна документација („Програмот“), да ракува со Програмот без ограничувања, што подразбира без ограничувања на правата за користење, умножување, менување, присоединување, објавување, распространување, подлиценцирање и/или продажба на примероци на Програмот, и да им го дозволува истото на лицата што го набавуваат Програмот, од следниве услови:

Кон примероците на Програмот или негови позначајни делови да се приложи горенаведената напомена за авторски права и дозвола.

ОВОЈ ПРОГРАМ СЕ НУДИ „КАКОВ ШТО Е“, БЕЗ БИЛО КАКВА ГАРАНЦИЈА, ИСКАЖАНА ИЛИ ПОДРАЗБРАНА, ВКЛУЧУВАЈЌИ, НО НЕ ОГРАНИЧУВАЈЌИ СЕ НА ГАРАНЦИЈАТА ЗА ПРОДАЖНА СПОСОБНОСТ, ПОГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ И НЕПРЕКРШУВАЊЕ. АВТОРИТЕ ИЛИ ИМАТЕЛИТЕ НА АВТОРСКИТЕ ПРАВА ПОД НИКАКВИ ОКОЛНОСТИ НЕ ЈА СНОСАТ ОДГОВОРНОСТА ВО СЛУЧАЈ НА БИЛО КАКВИ ПОБАРУВАЊА, ОШТЕТИ ИЛИ ТОВАРЕЊЕ ОД ДРУГ ВИД, БИЛО СПОРЕД ДОГОВОРОТ, ПРЕКРШОЧНО ИЛИ ПОИНАКУ, КОИ БИ ПРОИЗЛЕГЛЕ ОД, ИЛИ ВО ВРСКА СО ПРОГРАМОТ, НЕГОВАТА УПОТРЕБА И ДРУГИ ПОСТАПКИ ПОВРЗАНИ СО НЕГО.


За подигачот: MIT-лиценцата има различни верзии, можеби ќе сакате да се одреди лиценцата попрецизно. Стиснете на {{MIT}} за подробности.

Напомена: доколку на екранската снимка е прикажано некое дело кое не е директен резултат од самиот програмски код, како текст или графика кои не се дел од програмот, тогаш , мора да се наведе посебна лиценца и за тоа дело.


Описи

Опишете во еден ред што претставува податотекава

Предмети прикажани на податотекава

прикажува

17 ноември 2011

Историја на податотеката

Стиснете на датум/време за да ја видите податотеката како изгледала тогаш.

Датум/времеМинијатураДимензииКорисникКоментар
тековна16:38, 17 ноември 2011Минијатура на верзијата од 16:38, 17 ноември 20111.206 × 678 (229 КБ)Rosty{{Information |Description='''English''': Screenshot of the QRpedia code of the link to the Wikipedia QRpedia article on http://qrpedia.org<br /> '''Deutsch''': Bildschirmfoto des QRpedia-Codes als Link auf den Wikipedia-QRpedia-Artikel auf http://qrpedia

Податотекава се користи во следнава страница:

Глобална употреба на податотеката

Оваа податотека ја користат и следниве викија: