Податотека:Lattice body centered cubic.svg

Изворна податотека(SVG податотека, номинално 403 × 354 пиксели, големина: 2 КБ)

Врска до Ризницата Ова е податотека од Ризницата на Викимедија и може да се користи на други проекти. Подолу е наведена содржината на нејзината описна страница.
Заедничката ризница е складиште на слободно-лиценцирани слики и снимки. И Вие можете да помогнете.
Оваа податотека ја заменува податотеката File:Cubic-body-centered.png. Се препорачува да се користи оваа податотека, наместо претходната. Имајте предвид дека бришењето на заменети слики е забрането.

Bahasa Indonesia  davvisámegiella  Deutsch  English  español  français  italiano  magyar  Nederlands  polski  svenska  македонски  മലയാളം  português do Brasil  русский  slovenščina  日本語  中文(简体)  中文(繁體)  farsi  +/−

minor quality

Опис

Опис
English: The body-centred cubic crystal structure.
Bahasa Indonesia: Struktur kristal kubus acuan badan.
Українська: Кубічна об'ємноцентрована структура кристалічної ґратки.
العربية: الهيكل البلوري لمكعب مركزي الجسم
Датум 7 јуни 2006
Извор сопствено дело
Префрлено од en.wikipedia на Ризницата од страна на Matthias M..
Автор Bas Zoetekouw на Википедија на англиски
Други верзии
SVG разработка
InfoField
 
SVG-кодот е исправен.
 
Оваа векторска слика е изработена со Inkscape.
 
Оваа податотека користи вграден текст/цифри.
llink=Category:Qs icons SVGThis SVG geometry shows a very simple image. Drawing uncomplicated graphics with a text editor seems more adequate than using a vector graphics program, and will often result in a dramatic reduction of file size.
For an example, see the file Lattice face centered cubic.svg.

Лиценцирање

Авторски права © Bas Zoetekouw

Распространувањето и употребата во изворен и бинарен облик, со или без измени, се дозволени само ако следниве услови се исполнети:

  1. Распространувањето на изворниот код мора да ја задржи горната напомена за авторското право, со името на подигачот и овој список со услови.
  2. Распространувањето во бинарен облик мора да ја дава горната напомена за авторското право, со името на подигачот и овој список со услови во документацијата и/или другите материјали што доаѓаат со распространувањето.
  3. Ниту името Bas Zoetekouw, ниту имињата на учесниците не смеат да се користат за промовирање на производи изведени од оваа програма без претходна пишана дозвола од нив.

Програмот се нуди од Bas Zoetekouw „каков што е“ и истите се одрекуваат од било какви изречни или подразбрани гаранции, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, подразбранта гаранција за пазарност и погодност за определена намена. Bas Zoetekouw во ниеден случај не можат да бидат одговорни за било какви непосредни, посредни, случајни, посебни, примерни или последични штети (вклучувајќи, но не ограничувајќи се на, набавката на заменети стоки или услуги; губиток на употреба, податоци или приходи; или пак пореметувања во стопанисувањето) без оглед како се предизвикани и според било која теорија за одговорност, било по договор, строга одговорност, или од неизвршени обврски (вкл. немарност и друго) што би произлегле на било кој начин од употребата на програмов, дури и кога можноста за вакви штети е напомената.

Изворна евиденција за подигањето

Изворниот опис се наоѓаше тука. Сите долунаведени кориснички имиња се однесуваат на en.wikipedia.
  • 2006-06-07 16:35 Baszoetekouw 403×354 (10959 bytes)
  • 2006-06-07 16:26 Baszoetekouw 750×1000 (10904 bytes) The body centered cubic crystal structure. Image created by Bas Zoetekouw <bas@zoetekouw.net>. {{BSDu|~~~}} Intended as replacement of [[Image:Cubic-body-centered.png]]

Описи

Опишете во еден ред што претставува податотекава

Предмети прикажани на податотекава

прикажува

BSD licenses англиски

7 јуни 2006

Историја на податотеката

Стиснете на датум/време за да ја видите податотеката како изгледала тогаш.

Датум/времеМинијатураДимензииКорисникКоментар
тековна20:59, 17 јули 2023Минијатура на верзијата од 20:59, 17 јули 2023403 × 354 (2 КБ)SVG-image-makerRemoval of Inkscape editor data and use fallback fonts
11:26, 23 јули 2014Минијатура на верзијата од 11:26, 23 јули 2014403 × 354 (8 КБ)Wereldburger758Valid SVG now.
20:15, 6 февруари 2008Минијатура на верзијата од 20:15, 6 февруари 2008403 × 354 (11 КБ)Matthias M.{{Information |Description={{en|The body centered cubic crystal structure. Image created by Special:Emailuser/User:Bas Zoetekouw. Intended as replacement of en:Image:Cubic-body-centered.png}} |Source=Transferred from [http://en.wikipedia.org en.w

Податотекава се користи во следнава страница:

Глобална употреба на податотеката

Оваа податотека ја користат и следниве викија:

Погледајте ја останатата глобална употреба на податотекава.

Метаподатоци