UTC+13:45 е часовен појас што се употребува на следниве места:

UTC+13:45: Сино (декември), Портокалово (јуни), Жолто (цела година), Светлосино - Морски површини

Како летно време (лето на јужната полутопка)Уреди

ПоврзаноУреди

Надворешни врскиУреди

Пронајдете ги градовите моментално во часовниот појас 13:45