UTC+12:45 - ознака за временско отстапување од UTC од +12:45.

UTC+12:45: сина (декември), портокалова (јуни), жолта (цела година), светлосина (морски области)

Како стандардно време (зима на јужна полутопка)Уреди

ОкеанијаУреди

ПоврзаноУреди