Отвори го главното мени

.liдржавен код на главен интернет домен за Лихтенштајн. Направен е во 1993 година. Доменот е спонзориран и администриран од страна на Fachhochschule Liechtenstein (Универзитетот на Лихтенштајна) во Вадуц, но имињата на доменот можат да се регистрираат и на кодот на администратраторот на швајцарскиот .ch домен, SWITCH-а.

Надворешни врскиУреди