Отвори го главното мени

Шаблон:Брзо бришење

(Пренасочено од Шаблон:Db)
Икона за документација Шаблонска документација[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]
  • Овој шаблон ги става страниците во Категорија:Страници за брзо бришење.
  • Не го уредувајте овој шаблон за да дискутирате зошто некоја страница треба да биде избришана или не, користете ја соодветната страница за разговор на страницата.
  • Користете го овој шаблон за да објасните критериум за брзо бришење—зошто некоја страница мора да биде избришана.
  • За да го искористите овој шаблон, само додадете {{бб|некоја причина}} на врвот од страницата и објаснете на соодветната страница на разговор зошто е статијата за бришење (освен ако причината е премногу очигледна, на пр. страница создадена по грешка).