Отвори го главното мени

Шаблон:СССР странична лента

Советски Сојуз
State Emblem of the Soviet Union.svg

Оваа статија е дел од серијалот:
Политика на Советскиот СојузАтлас
Икона за документација Шаблонска документација[создај]