Отвори го главното мени

Yes check.svgОк Готово

Икона за документација Шаблонска документација[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]
Оваа шаблонска документација е превметната од Шаблон:Готово/doc [уреди]

Овој шаблон често се користи на страници за разговор за јасно да се покаже дека некој дел од дискусијата е решен и секој уредувач да не мора да ја препрочитува целата дискусија.

Видете уштеУреди