Отвори го главното мени

Шаблон:Алматинска област

(Пренасочено од Шаблон:Алмати)
Како да го прилагодувате приказот на шаблонот
  • Користете {{Алматинска област |state=collapsed}}  за шаблонов да се прикаже во скриена состојба.
  • Користете {{Алматинска област |state=expanded}}  за шаблонов да се прикаже во раширена (полна) состојба.
  • Користете {{Алматинска област |state=autocollapse}}  за шаблонов да се прикаже во скриена состојба само ако има друг ваков хоризонтален шаблон на страницата.
  • Ако не е поинаку зададено (проверете го параметарот state во кодот на шаблонот), самосклопувањето ќе биде стандарден начин на приказ.