Отвори го главното мени
Padlock-silver-medium.svg

Страницата од именскиот простор високоризични шаблони е заштитена од уредување од страна на нови или нерегистрирани корисници со цел да се заштити од вандализам.
If you cannot edit this page and you wish to make a change, you can discuss changes on the talk page, request unprotection, log in, or create an account.

Padlock.svg

Овој високоризичен шаблон е заштитен од уредување со цел да се спречи вандализам. (дневник на заштувања). Ве молиме дискутирајте ги измените во страницата за разговор или барајте отстранување на заштитата. Можете да користите {{editprotected}} на страницата за разговор за да побарате од администарторот да изврши уредување наместо вас.

Икона за документација Шаблонска документација[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Употреба

Овој шаблон може да се користи за означување на статии или поднаслови со стари или застарени информации.

Овој шаблон исто така додава статии во категоријата Категорија:Статии на кои им треба ажурирање.

Алтернативи

Видете исто така