Телевизија Супер Скај

Супер Скај (алб. Televizioni Super Skaj) е приватна телевизиска станица од Тетово, која емитува програма на албански јазик. Програмата се следи во Тетово, Гостивар и регионот од предавател во селото Мала Речица, југозападно Тетово.

TV Super Skaj
Отпочната1997
СопственикМуслим Азири
ДржаваТетово, Македонија Македонија
Веб-странаkiss.com.mk