Стадион „Борис Трајковски“

Стадионот „Борис Трајковски“ се наоѓа во населбата Маџари во Општината Гази Баба во Скопје, Македонија. Стадионот е дом на ФК Маџари Солидарност, исто така, овде настапува и ФК Тетекс, а претходно во сезоните 2013/14 и 2014/15 настапувал и ФК Еуромилк Горно Лисиче. Посветен е на Борис Трајковски, кој бил вториот претседател на Македонија.