Список на добитници на наградата Џејмс Биард

Ова е список на добитници на наградата Џејмс Биард. Фондацијата „Џејмс Биард“ доделува две награди годишно за Најдобар преглед или критика на ресторан. Едната е за писатели во весник, а другата за писатели во списание. Досегашни добитници се:

2006 Archived 2008-03-20 на Wayback Machine

2005 Archived 2008-02-05 на Wayback Machine

2004 Archived 2007-11-30 на Wayback Machine

2003 Archived 2007-03-13 на Wayback Machine

ПоврзаноУреди