Придонеси на корисникот Lotje

Корисничка со 47 уредувања. Сметката е создадена на 8 јануари 2011.
Пребарување на придонесиприкажисобери
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

17 март 2022

9 јануари 2021

20 март 2020

30 јули 2019

7 јуни 2019

6 февруари 2019

23 ноември 2018

9 октомври 2018

12 јули 2017

28 април 2017

1 февруари 2017

6 јануари 2017

13 декември 2016

9 декември 2016

14 февруари 2016

5 ноември 2015

17 декември 2014

22 јули 2014

23 јуни 2014

12 јуни 2014

4 мај 2014

1 мај 2014

30 април 2014

17 април 2014

18 март 2014

12 март 2014

11 март 2014

3 март 2014

6 јануари 2014

3 јануари 2014

11 октомври 2013

3 октомври 2013

23 септември 2013

13 септември 2013

25 август 2013

8 мај 2013

1 мај 2013

25 април 2013

25 март 2013

25 јануари 2013