Придонеси на корисникот 54.224.117.125

Оваа IP-адреса е моментално глобално блокирана. Подолу е наведен најновиот дневнички запис:

  • 06:23, 18 април 2019: Jon Kolbert (meta.wikimedia.org) глобално го блокираше корисникот 54.224.0.0/16 (истекува на 18 април 2024 во 06:23 ч.) (Open proxy: Amazon)
Пребарување на придонесиприкажисобери
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

Не се пронајдени промени што одговараат на овој критериум.